VBR water art

Slika nije definirana
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

VBR-82 je obrt osnovan davne 1982 godine u Drnišu. Tvrtka je prilikom osnivanja bila  fokusirana na vodoinstalacije, javne vodovode, sustave pročišćavanja voda pumpne stanice. Neprekidno djelujemo na području Šibensko-Kninske županije do ratne 1991 godine, kada dolazi do pauze do 1995 godine.

Kontinuirano i paralelno s radnim iskustvom pohađamo obuke, seminare te školovanja s kojima stječemo znanja, vještine te naravno certifikate za Projektiranje - distribuciju - ugradnju - servisiranje opreme za bazene, wellnes, fontane, navodnjavanje. Našim klijentima u konačnici ovo osigurava pravilno odabran proizvod, koji će besprijekorno funkcionirati i koji im u budućnosti neće stvarati teret i obavezu

Naša poslovna politika nas određuje u smjeru pružanja maksimalno moguće kvalitetne usluge u tijeku projektiranja i izgradnje bazena, wellnes centara, sustava obrade vode i navodnjavanja. Tehnička i servisna podrška našim klijentima nakon ugradnje kao i redovito održavanje sustava su dio jedne cijeline koja nas izdvaja od konkurenata.