Košarica je prazna
slide_bazen1-min
slide_bazen2-min

 Dizajniranje projektiranje i izrada bazena.

 

  Kad mi dizajniramo vaš bazen svjesni smo činjenice da investirate u estetiku svoga doma i da stvarate svoj mali svijet za sebe u svome dvorištu. Bazeni se mogu izvesti u bezbroj stilova i izvedbi ali stilski ih možemo grupirati u pet vrsta: Klasični, moderni, bazen slobodne forme,  prirodni bio bazen i bazen s beskonačnim preljevom. Posjetite našu galeriju i vidite stotine bazena - izaberite kojega sebi želite. Obratite nam se sa svojom željom, u suradnji s našim projektantima i dizajnerima naći ćemo najbolju soluciju za vas. Mogućnosti su stvarno beskrajne.

 

Klasični bazeni:Klasični bazen

  Klasični bazeni imaju čiste linije i kutove od  90 stupnjeva koje evociraju mediteranski štih. Najčešće uključuju grčke ili rimske stepenice koje daju dodatnu eleganciju. Možemo ih kombinirati sa raznim završnim oblogama i moguće ih je izrađivati iz različitih materijala. Dodavanjem različitih atrakcija poput: vodopada, vodenih zavjesa, gejzira kipova dodatno se može naglasiti motiv samoga dizajna. 

 

 

Moderni bazeni:Moderni bazen

  Moderni bazeni su jednom riječju Kvadrat. Postavlja se pitanje, može li kvadrat biti elegantan? Da, kvadrat može biti elegantan. Upotrebom dodatnih sadržaja poput mnogo rasvjete, preljeva, fontana i ostalih dodatnih sadržaja stvorite svoje Zen prostor s modernim bazenom. Može se dizajnirati tako da nadopunjuje arhitekturu vašeg doma iako nije sagrađen u modernom stilu.

 

 

Bazeni slobodne forme:Bazen slobodne forme

  Ova vrsta bazena je postala popularna u zadnje vrijeme, naročito iz razloga što naglašava prirodne nepravilne oblike, uključuje moderne ili ponekad prirodnih materijala te stvara relaksirajući okoliš. Ukoliko želimo dizajnirati prostor koji će naglasiti prostor za okupljanje i bijeg iz svakodnevice ovo je pravi odabir. Ovaj stil bazena će izvrsno iskoristiti prostor oko gotovih objekata i sličnih ograničenja jer ih zbog nepravilnih oblika zaobilazi.

 

 

Bio bazeni:Bio bazen

  Prirodni bio bazeni su slični bazenima slobodne forme što se tiče arhitektonskog dizajna, naglašene su nepravilne linije i meki kutevi. Uključuju puno kamena, i prirodne vegetacije. Naglasak se stvara na stvaranje što prirodnijeg okoliša. Korištenjem slapova i sličnih dodataka dodaju se prirodne ljepote. Bio bazeni se mogu izrađivati s kamenim podom ili od umjetnih materijala sa nagibom na plaži i drugim prirodnim značajkama. Pojavom kuća za odmor na selima u prirodi i naglasku na bijeg od gradskih sredina stresa i ubrzanog načina života povećala se potreba za ovom vrstom dizajna

 

 

Bazen s beskonačnim preljevom:Bazen sa beskonačnim preljevom

  Plivanje u ovoj vrsti bazena stvarno može biti vizualni užitak. Cilj bazena s beskonačnim preljevom je stopiti preljev vode sa horizontom. Najbolji efekt se postiže kod bazena koji se grade na padinama blizu mora, gdje se postiže efekt spajanja bazena s morem. Upotrebom rasvjete noću se stvara prava mala oaza.