Košarica je prazna
slide_wellness1-min
slide_wellness2-min

 

 U suradnji s poznatim svjetskim proizvođačima i vrhunskom opremom iz wellness i fitness programa, VBR Vam nudi: izradu finskih, parnih, infracrvenih i bio sauna po mjeri, gotove infracrvene i finske saune, whirlpooli, hidromasažni bazeni te hidromasažne kade.

Stručni i školovani djelatnici garantiraju kvalitetnu montažu, brzo otklanjanje svih kvarova te sva potrebna tehnička rješenja. Obratite nam se s povjerenjem.

 

Passion Spa
spa 1

Hidromasažni bazeni Passion Spa su europski proizvod, koji ponajviše teži udovoljavanju europskih standarda kvalitete i dizajna te su rezultat višegodišnjeg razvoja proizvođača Passion Spa sa sjedištem u Uddel-u, Nizozemska, gdje se nalazi i veliki proizvodni pogon. Ideja da se kupcu ponudi vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni uz odličnu podršku se sada ostvarila. Troškovi prekooceanskog prijevoza i carina na proizvode iz Amerike u ovom slučaju nisu faktor, tako da su masažni bazeni Passion Spa i do 30% jeftiniji od svojih američkih konkurenata a da ušteda nije ostvarena na materijalima, završnoj obradi ili generalno kvaliteti proizvoda. Zato, ako želite kvalitetan proizvod sa jamstvom kvalitete, dobrom cijenom i kratkim rokom isporuke... Masažni bazeni Passion Spa su pravi izbor za Vas.

Na izbor imate različite modele masažnih bazena a razlikuju se po obliku, veličini, broju mlaznica, broju sjedala ili ležaja, opremi i dodatcima poput slapova, osvijetljenja, bežičnog upravljanja itd... Svaki kupac si brzo i jednostavno pri narudžbi odabere sve dodatke, opremu i dizajn koji mu najviše odgovara.

 

Parne saune sauna

Najnježniji oblik saune. Temperatura prostorije iznosi 45-65°C, što je idealna temperatura za vruće kupke koje tope stres. Automatska i konzistentna opskrba parom osigurava konstantnu vlažnost 40-65%. Baš kao i tradicionalne saune, parne saune proizvode isti osjećaj čistoće, svježe kože i daje vam priliku da opustite tijelo i dušu. Toplina i para pomažu u optoku krvi i limfe, u procesu pojačana znojenja otpuštaju se toksini i tako potiče detoksikacija organizma. Za dodir krajnjeg luksuza možete zrak osnažiti s mirisnim travama ili aromatičnim mirisima.

 

 

 

 

Infra Crvene sauneinfra cvene saune

  postaju sve popularnije. Umjesto pare korite toplinu infracrvenih zraka. Pošto temperatura ne dostiže visoki stupanj boravak u ovakvoj sauni može trajati dulje. Infracrvena energija prodire do 5 cm u dubinu tkiva, potiče znojenje, detoksificira organizam, topi salo i uklanja celulit a eliminacijom otrova uklanja umor. Infracrvena sauna pojačava imunološki sustav, normalizira krvni tlak, uklanja kolesterol, poboljšava cirkulaciju, pomaže kod neurodermitisa, menstrualnih bolova, migrene, facijalne paralize, menopauze, čireva, nesanice, hemeroida, gastritisa, astme, bronhitisa, alergije i zatvora.

 

 

 

 

 

Finske saunefinske saune

  tradicija zdravog života.
Porijeklo kulture sauna dolazi iz skandinavskog područja ponajviše iz Finske po kojoj je ova vrsta sauna i dobila ime. Finske saune se koriste još od 17 stoljeća, kada su primjetili da preznojavanjem tijelo izbacuje toksine te da su ljudi manje podložni bolestima. Pored zdravstvenih pogodnosti, tu su i relaksirajuće prednosti, jednom seansom u sauni opuštaju vam se mišići te se osjećate opušteno i lišeni stresa. Ljubitelji visokih temperatura će nači zadovoljstvo u finskim saunama. Temperatura u saunama varira od 80-100°C. Seanse obično traju do 15 minuta, nakon čega sljedi hlađenje i odmor te se proces ponavlja.

 

 

  Finske i Infracrvene saune dostupne su kao gotovi proizvod ili se izrađuju po mjeri. Parne saune se isključivo izrađuju po mjeri. Na osnovu brojnih referenci i kvalitetnog rada, renomirani svjetski proizvođači su nam povjerili zastupstvo i distribuciju opreme na području Hrvatske.