Košarica je prazna
slide_navodnjavanje1-min
slide_navodnjavanje2-min

U suradnji s našim partnerima u mogućnosti smo

Vam pružiti kompletnu uslugu:

Projektiranje - prodaja - ugradnja - tehnička podrša - servis vašeg sustava

Navodnjavanje nije više samo pitanje trenda, već sve više potreba koja ubrzano dolazi sa klimatskim promjenama, za zalijevanje zelenih površina kao što su travnjaci, parkovi, sportski tereni i sl., te posebno u poljoprivredi gdje je navodnjavanje jedna od osnovnih agrotehničkih mjera koju je potrebno primjeniti za osiguravanje i maksimaliziranje prihoda i održavanje konkurentnosti.
Oslanjajući se na vodeće svjetske proizvođače opreme za navodnjavanje Hunter i Irritec, osigurali smo kompletan program proizvoda za izvođenje svih sustava navodnjavanja i automatskog zalijevanja od distributivnih cijevi, cijevi „kap po kap”, spojnog materijala i ventila, elektromagnetnih ventila, rasprskivača, programatora, upravljačkih stanica i dr.

Hunter Industries je američka tvrtka koja je jedna od najvećih vodećih svjetskih proizvođača opreme za navodnjavanje i automatsko zalijevanje, te polaže prava na preko 250 patentiranih proizvoda i začetnik je u inovacijama i stvaranju proizvoda za navodnjavanje.
Globalnu lidersku poziciju na tržištu osigurava mreža distributera u preko 80 država među kojima je i VBR kao distributer na hrvatskom tržištu.
Hunter proizvodi cijeli spektar proizvoda za rezidencijalno navodnjavanje, navodnjavanje javnih površina, sportskih terena uključujući i golf terene.
Paleta proizvoda obuhvaća razne vrste statičkih i dinamičkih rasprskivača, rotatora, elektromagnetnih ventila, programatora, kontrolnih centrala, senzora, cijevi i pribor za mikro navodnjavanje te razni spojni i pomoćni materijal.
Irritec je najveća i najpoznatija talijanska tvrtka te značajan proizvođač opreme za navodnjavanje u poljoprivredi i na svjetskom planu, a specijalizirani su u segmentu navodnjavanja sustavom kap po kap. Prisutni su u više od 30 država svijeta.
Irritec proizvodi sve za sustave navodnjavanja: cijeli spektar cijevi kap po kap, filtere, sustave za fertirigaciju i automatiku, spojni materijal za sustave djelovanja sa visokim i niskim pritiskom…
Vrhunski stručnjaci rade na sustavnom unapređenju tehnologije i razvijanju najkvalitetnijih sistema opreme za navodnjavanje, sa izrazitom svijesti o važnosti vode u svim aspektima.