Košarica je prazna
slide_bazen1-min
slide_bazen2-min

Montažni bazeni su u zadnje vrijeme popularni među malim iznajmljivačima kojima je bitno da uz što niži trošak naprave kakav takav bazen koji će ima omogućiti popunjavanje sezone i povećanje cijene smještaja. U ponudi ih imamo u različitim dimenzijama te u dvije dubine 1,20 m i 1,50 m.

Sastoje se od galvanizirane toplo pocinčane čelične konstrukcije zaštićene epoksidnim premazima i lakovima koji osiguravaju antikorozivnu zaštitu kako sa vanjske tako i sa unutrašnje strane, zatim od konfekcioniranih lajnera u odgovarajućim dimenzijama izrađenih od specijalnog UV stabilnog PVC-a 4. generacije prema najvišim njemačkim standardima . Svi novi bazeni proizvođača Future pool se isporučuju isključivo sa kombiniranim, “plus” profilnim elementima za fiksiranje lajnera koji omogućuju njegovu laku i jednostavnu zamjenu.

Ovaj tip bazena zbog specijalnih zaštita je pogodan za ugradnju u tlo. Bazeni ovalnog oblika dubine do 1,20 m moraju biti ugrađeni najmanje 50 %, dok bazeni dubine 1,50 m moraju biti ugrađeni 75 % u tlo. Okrugli bazeni dubine 1,20 m imaju samonosivost pa se mogu i nadzemno montirati, dok je okrugle bazene dubine 1,50 m isto potrebno upustiti minimum 50 % u tlo.