Košarica je prazna
vbr_slide_3-min.1.jpg
vbr_slide_2-min.1.jpg
vbr_slide_1-min.1.jpg

U suradnji s poznatim svjetskim proizvođačima i vrhunskom opremom iz dijela opreme za kupaonice VBR Vam nudi: opremanje Vaše kupaonice stilski, moderno brzo i kvalitetno. Stručni i školovani djelatnici garantiraju brzo i kvalitetno opremanje s tehnički najboljim rješenjima. Obratite nam se s povjerenjem.

 

Sanitarije

 

Elementi od sanitarnog porculana u Vašoj kupaonici su davno prestali biti samo sredstvo za obavljanje higijenskih i fizioloških potreba. Svojim dizajnom, stilom i bojama nadopunjuju i nadograđuju bogatsvo interijera. U posljednje vrijeme je pojačan značaj ekologije i zelene proizvodnje i same ekspolatacije proizvoda. Posebnu važnost pri odabiru našeg asortimana pored kvalitete i dizajna dajemo čuvanju prirode u smislu očuvanja i uštede vode i nature friendly proizvodnji. Unutar naše ponude su renomirani proizvođači, često nagrađivani čije proizvode dizajniraju svjetski poznata dizajnerska imena.

 

Jika    Bochi    Duravit    Alice Ceramica    GSG    Roca

 

Slavine miješalice i tuševi

 

Slavine, miješalice, tuševi... Pored svoje primarne svrhe postaju ukrasni elementi svakog doma. U sredini kuhinje se izdiže iz elemenata pravi mali vodopad. Priuštite sebi u kupaonici elegantni, funkcionalni tuš sa pregršt funkcija poput masaže, tropskog tuša i sl. Sa našim partnerima smo uspjeli naći pravi omjer cijene i kvalitete uz visoku eleganciju i dizajn. 

 

Geda Project    Hansgrohe   Wellis    Rosan    Artis    Ideal Standard

 

Kade Masažne kade Tuš kade

 

Ponuda kada je danas veoma raznovrsna, ovisno o željama i primjeni u našem asortimanu smo Vam u mogućnosti ostvariti sve Vaše želje i potrebe. Bilo da trebate jednostavnost i eleganciju u tuš kadi, raskoš i moć u samostojećoj akrilnoj ili porculanskoj kadi ili oazu smirenja i uživanja u masažnoj kadi. Materijal i završna obrada naših proizvoda je na najvišoj mogućoj razini, dizajn je prilagođen najmodernijoj gradnji a proizvod Vama... 

 

Wellis    Royo Spain    Samo    Kolpa San    Passion Spa    Alice Ceramica

 

Kupaonski namještaj

U kupaonskom namjetaju izdvajamo Španjolskog proizvođača Royo, u kojem smo prepoznali kvalitetenog i pouzdanog partnera. Kupaonski namještaj je završni dodir koji daje dušu kupaonici, zajedno s našim partnerom uspjeli smo napraviti prostor za različite životne stilove, prilagođen potrebama onoga tko koristi prostor. Cilj je povećati kvalitetu života u Vašem najprivatnijem životnom prostoru radeći razliku. Kupaonicu je potrebno konstantno držati čistu i urednu u uvjetima povećane vlažnosti, stoga je izuzetno bitno pri odabiru namještaja obratiti pozornost na funkcionalnost namještaja, kvalitetu izrade i završnu obradu. Naš asortiman će odgovoriti na sve Vaše postavljene zahtjeve: izgledom, bojom, veličinom, dizajnom i naravno kvalitetom. 

 

Kupaonska galanterija

 

Odabir svih onih sitnih detalja stvara dušu jednog prostora. Dopustite sebi da se stilski i dizajnom izrazite uz našu pomoć. Izaberite oblike, dizajn boju i veličinu detalja te je prilagodite Vašem prostoru. Neka Vaša kupaonica blista punim sjajem onako kako Vi sami sjajite kroz sve one sitnice i dekoracije uz punu funkcionalnu svrhu.

 

Tuš kabine i paravani

 

Kreirajte izgled Vlastite tuš kabine odabirom dimenzije, boje profila, boje stakla... Posljednjih godina popularni su tuš prostori bez tuš kadica uz minimalistički izgled tuš kabine ili takozvanog walk in paravana. Cilj je da se kupaonici pravilnim izborom kabine ili paravana da prostraniji i elegantniji izgled, uz potpunu zaštitu prostora od prskanja te komfor pri korištenju tuš prostora. Walk in tuševi daju moderni izgled kupaonici podižu razinu elegancije te učinkovito koriste prostor kupaonice. Trajnost proizvoda se povećava pravilnim odabirom kvalitetnih materijala prilagođenim za svaku pojedinu situaciju. Dostupnost sitnih rezervnih dijelova u budućnosti je zajamčena odabirom renomiranih europskih proizvođača koji su postojani na tržištu već niz desetljeća.

 

Kupaonica je Vaš najintimniji prostor

 

 

Početak i kraj svakog dana počinje i završava u kupaonici. Moderna kupaonica je čvrsta i solidna, otporna na sve zahtjeve koji se stavljaju pred nju. Moderna kupaonica je stilski uređena i ugodna oku, prilagođena potrebama Vaših ukućana. Moderna kupaonica je mjesto za druženje s Vašom obitelji, bilo u prvim kupkama Vaših mališana ili učenju pranja zubi. Iz kupaonice kreće Vaše zdravlje, Vaš miran san. Skladna kupaonica znači puno više nego što ste ikad mislili. Dopustite da Vam pomognemo pri pravilnom odabiru i kreiranju kupaonice po Vašoj mjeri.