Košarica je prazna
vbr_slide_1-min.1.jpg
vbr_slide_2-min.1.jpg
vbr_slide_3-min.1.jpg

 

 

U našem asortimanu su provjereni i renomirani Europski proizvođači keramičkih i porculanskih pločica. Prednost smo dali kvalitetnim proizvođačima koji su u nama prepoznali kvalitetnog distrubutera. U našoj paleti proizvoda svatko može naći nešto za sebe, bilo za pod ili zid. Moderni dizajn, visoka kvaliteta, povoljne cijene i brzi rokovi isporuke su prepoznati od strane naših kupaca koji nam svakim danom sve više poklanjaju svoje povjerenje. Uz pločice svojim kupcima smo u mogućnosti ponuditi i kvalitetne materijale za polaganje pločica. Vodeći brandovi pločica u našem asortimanu su:

 

Ecoceramic Spain
vbr 82 

Španjolski proizvođač pločica, s jednim od najmodernijih proizvodnih pogona u Španjolskoj, samim time i povoljnijim cijenama keramičkih i porculanskih pločica. Sigurno smješten u srednjem cjenovnom rangu sa visokom kvalitetom svoje mjesto zauzima u svakome domu.

 

Ape Grupo - Spain
sauna

Španjolski proizvođač pločica koji prednjači u većim formatima pločica. Modernim dizajnom širokom paletom proizvoda, stilski izrađenim dekorima će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Svi oni koje za svoj prostor žele najbolje po prihvatljivim cijenama svakako će pronaći nešto u asoritmanu keramike ili porculana ovog svjetski poznatog prizvođača.

 

Armonie by Arte Casa

Talijanski dizajn i kvaliteta u pločicama. Moderni štih poznatih talijanskih dizajnera je vidljiv u asortimanu ovog talijanskog proizvođača keramičkih i porculanskih pločica. Moderno uređenje u kombinaciji sa popularnim retro stilom su apsolutni adut za stilski uređen prostor.

 

Apavisa Porcelanico

Apavisa je tvrtka posvećena proizvodnji i prodaji iznimno visoke kvalitete porculanskog kamena. Cilj Apavise je ponuditi ekskluzivne proizvode koji kombiniraju vještom formom i modernim dizajnom.Cilj je tržištu ponuditi ekskluzivne proizvode najviše kvalitete, koji majstorski kombiniraju tehniku ​​i dizajn kako bi se postigla najveća otpornost površine, raznovrsnost i pouzdanost. Asortiman obuhvaća sve moguće debljine porculana, preko svih mogućih dimenzija i primjena. Apavisa obuhvaća porculane za interijere i eksterijere, ploče za ventilirane fasade i pročelja zgrada. Asortiman ovog proizvođača je u samom vrhu kvalitativnog ranga, usmjeren je na dizajnerski uređene prostore.

 

 

RosaGres Spain

Rosa Gres iz Španjolske je jedan od najstarijih proizvođača keramičkih pločica sa tradicijom dugom više od stoljeća, od 1877. godine.
 Današnju lidersku poziciju u proizvodnji bazenske keramike te pločica za eksterijere i industrijske aplikacije zahvaljuje kontinuiranom tehnološkom razvoju te praćenju trendova rezultiralo je širokom paletom bazenskih pločica, pločicama za terase, sunčališta te za sanitarne i tehničke prostore koji se dijele ne nekoliko grupa:
AQUA – program bazenskih pločica
LOVELY – pločice za sunčališta
NATURAL – pločice za terase
CONCEPT – pločice za exterijere i tehničke prostore