Košarica je prazna
vbr_slide_3-min.1.jpg
vbr_slide_2-min.1.jpg
vbr_slide_1-min.1.jpg

 

 

U našem asortimanu su provjereni i renomirani Europski proizvođači keramičkih i porculanskih pločica. Prednost smo dali kvalitetnim proizvođačima koji su u nama prepoznali kvalitetnog distrubutera. U našoj paleti proizvoda svatko može naći nešto za sebe, bilo za pod ili zid. Moderni dizajn, visoka kvaliteta, povoljne cijene i brzi rokovi isporuke su prepoznati od strane naših kupaca koji nam svakim danom sve više poklanjaju svoje povjerenje. Uz pločice svojim kupcima smo u mogućnosti ponuditi i kvalitetne materijale za polaganje pločica. Vodeći brandovi pločica u našem asortimanu su:

  

 ape grupo - Španjolska

Španjolski proizvođač pločica koji prednjači u većim formatima pločica. Modernim dizajnom širokom paletom proizvoda, stilski izrađenim dekorima će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Svi oni koje za svoj prostor žele najbolje po prihvatljivim cijenama svakako će pronaći nešto u asoritmanu keramike ili porculana ovog svjetski poznatog prizvođača. Ističe se širokom paletom pločica, jednu te istu pločicu imamo u raznim dimenzijama, različitoj protukliznosti i završnoj obradi. Cilj ovakvog asortimana je stvoriti suvremeni monolitni objekt u jednoj cjelini interijera i eksterijera, nadopunjenog s bazenom u istoj pločici kao ostatak objekta. U asortimanu su svi potrebni elementi izrađeni od porculana kao: stepeništa, rubni kamen za bazene, holkeri, kutnici, preljevne rešetke i sl. Za sve one koji grade suvremene mediteranske vile ovo je idealna priča.

 

 Više o ponudi pogledajte na stranici proizvođača klikom na logo:

 

 

 

 

 Navarti ceramica - Španjolska

 

 

Navarti Ceramica je španjolski proizvođač pločica iz grupacije Pamesa, koja spada među tri najveće grupacije proizvođača pločica. U Navati-u uvijek ističu kako gledaju u horizont s otvorenom sviješću o novoj socijalnoj, vrijednosnoj i ekonomskoj eri. Svoje proizvode prilagođavaju kupcima, inovativnošću snižavaju troškove te svoje proizvode čine dostupnijim i povoljnijim a da pritom kvaliteta ostaje na razini. Ulaganjem u dizajnerstvo, proizvodi su dovedeni do savršenstva elegancijom, jednostavnošću i profinjenim serijama. 

 

Više o ponudi pogledajte na stranici proizvođača klikom na logo:

 

 

 

Ecoceramic - Španjolska

 

 

Španjolski proizvođač pločica, s jednim od najmodernijih proizvodnih pogona u Španjolskoj, samim time i povoljnijim cijenama keramičkih i porculanskih pločica. Sigurno smješten u srednjem cjenovnom rangu sa visokom kvalitetom svoje mjesto zauzima u svakome domu. Jednostavne linije, solidni proizvodi dobre kvalitete po povoljnim cijenama...

 

 

Više o ponudi pogledajte na stranici proizvođača klikom na logo:

 

 

 

 

Armonie by arte casa - Italija

 

 

Talijanski dizajn i kvaliteta u pločicama. Moderni štih poznatih talijanskih dizajnera je vidljiv u asortimanu ovog talijanskog proizvođača keramičkih i porculanskih pločica. Moderno uređenje u kombinaciji sa popularnim retro stilom su apsolutni adut za stilski uređen prostor.

 

 

Više o ponudi pogledajte na stranici proizvođača klikom na logo:

 

 

 

 

 

 

 

Apavisa porcelanico - Španjolska

 

 

Apavisa je tvrtka posvećena proizvodnji i prodaji iznimno visoke kvalitete porculanskog kamena. Cilj Apavise je ponuditi ekskluzivne proizvode koji kombiniraju vještom formom i modernim dizajnom.Cilj je tržištu ponuditi ekskluzivne proizvode najviše kvalitete, koji majstorski kombiniraju tehniku ​​i dizajn kako bi se postigla najveća otpornost površine, raznovrsnost i pouzdanost. Asortiman obuhvaća sve moguće debljine porculana, preko svih mogućih dimenzija i primjena. Apavisa obuhvaća porculane za interijere i eksterijere, ploče za ventilirane fasade i pročelja zgrada. Asortiman ovog proizvođača je u samom vrhu kvalitativnog ranga, usmjeren je na dizajnerski uređene prostore.

 

Više o ponudi pogledajte na stranici proizvođača klikom na logo:

 

 

 

 

 Rosa Gres - Španjolska

 

Rosa Gres iz Španjolske je jedan od najstarijih proizvođača keramičkih pločica sa tradicijom dugom više od stoljeća, od 1877. godine.
 Današnju lidersku poziciju u proizvodnji bazenske keramike te pločica za eksterijere i industrijske aplikacije zahvaljuje kontinuiranom tehnološkom razvoju te praćenju trendova rezultiralo je širokom paletom bazenskih pločica, pločicama za terase, sunčališta te za sanitarne i tehničke prostore koji se dijele ne nekoliko grupa:
AQUA – program bazenskih pločica
LOVELY – pločice za sunčališta
NATURAL – pločice za terase
CONCEPT – pločice za exterijere i tehničke prostore

 

Više o ponudi pogledajte na stranici proizvođača klikom na logo: